Hem Hem » MÖNSTER » SO SEW ME » Bring Me Bacon stl. 34-56

Bring Me Bacon stl. 34-56

Klänning
Bring Me Bacon stl. 34-56
Artnr * SoSewMe-12
149,00 kr 220,00 kr
REA
I lager

Bring Me Bacon, Klänning stl. 34-56

Bring Me Bacon är både en smickrande och bekvämt ledig modell med resår i midjan för en snygg silhuett och en dressad smart dress med pennkjol och vidare blusliknande liv.

Modellen med utställd kjol kan sys i två längder; Som knälång klänning eller som tunika, med eller utan fickor och med kort fållad ärm eller lång utställd ärm med manschetter i ärmsluten. Det finns också en pennkjolsvariant med insnitt bak som ger en lite mer dressad klänning.

Bring Me Bacon är tänkt att sys i trikå/jersey, men har under provsömnaden sytts i andra tunnare elastiska modetyger med framgång. Pennkjolen rekommenderas dock att sys i vanlig trikå eftersom den annars kan bli väldigt avslöjande då den är rätt så figurnära.

Sömnadsbeskrivning i textform ingår, och beskrivning med bilder finns att tillgå via länken i beskrivningen eller på baksidan av mönsteromslaget.

Sömsmån tillkommer på alla mönster från So Sew Me om inte annat anges.

So Sew Me sömnadsmönster är Copyright-skyddade men licens ingår för att sy plagg för småskalig försäljning, Ej för tillverkning av tredje part eller i större skala. Genom att genomföra köpet godkänner ni detta.

 

 

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Andra varor från samma varugrupp

Blus/Top
185,00 kr
Art nr. * SoSewMe-13
Klänning
220,00 kr
Art nr. * SoSewMe-11
Tröja/Klänning
220,00 kr
Art nr. * SoSewMe-9