Hem Hem » MÖNSTER » HALLONSMULA » Stardust 74-164

Stardust 74-164

Dans/Gymnastikdräkt och Klänning
Stardust 74-164
Artnr * HALLON-29
239,00 kr
I lager

Dans/Gymnastikdräkt och Klänning stl 74-164

Stardust är en gymnastik/dansdräkt som även kan sys som body (med knäppning i grenen) med eller utan kjoldel. Kjoldelarna kan även användas till att göra klänningar och kjol med mudd. Dräkten har markeringar för kjoldelarna. Tre ärmlängder samt ingen ärm ingår i mönstret.

OBS! Det är en gymnastikdräkt och den sitter tight på kroppen på barnet. Klänningen är därför också tight då överdelen är dansdräkten. Jag vill poängtera detta då den är smalare än de andra mönstren.

Hallonsmulamönster är gjorda för tyger som är förtvättade. Om du inte har tvättat tyget innan sömnad måste du lägga till extra krympmån. I mina mönster ska du lägga till sömsmån överallt UTOM där det ska kantas om det inte står något annat.

Sömnadsbeskrivningar finns på https://hallonsmuladesign.wordpress.com/tutorials/
Tanken är att storleken ska vara ungefär lika med längden på barnet, men barn kommer i olika former och därför kan du som syr behöva justera mönstren ibland. Ett enkelt sätt att exempelvis göra mer utrymme för en lite rundare mage i ett mönster med knäppning framtill är att lägga till sömsmån i knäppningen. I ett utan knäppning fram får du lägga till lite i sidorna, men glöm då inte att även göra ärmen bredare, eftersom den annars blir för kort och inte passar till fram- och bakstycket.

I mönstren ingår en licens för försäljning. Det innebär att du som privatperson som hobbysyr eller har ett eget företag har rätt att använda dig av mönstren
för att sy upp kläder och sälja. Licensen gäller enbart dig som köpt mönstren och licensen med dess villkor kan ej överlåtas till annan part. Med överlåtelse
till annan part menas exempelvis att du låter någon annan fysisk eller juridisk person tillverka plagg i stor skala (massproduktion) för din räkning. När du köper ett mönster ingår du ett avtal med Hallonsmula design/Hanna Rönmark om att du accepterar licensen med dess villkor. Brott mot detta avtal kommer att beivras i svensk domstol.

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Andra varor från samma varugrupp

Body med fuskomlott
189,00 kr
Art nr. * HALLON-31
Make a wish body/tröja
259,00 kr
Art nr. * HALLON-30
Boxerkalsonger
89,00 kr
Art nr. * HALLON-28

Andra varor från samma fabrikat

0-10 år
99,00 kr
Art nr. * Mini - 50025
Accessories
79,00 kr
Art nr. * Mini-102
Body med fuskomlott
189,00 kr
Art nr. * HALLON-31