Hem Hem » MÖNSTER » HALLONSMULA » The four pants collection 50-170

The four pants collection 50-170

4 par byxor
The four pants collection 50-170
Artnr * HALLON-26
299,00 kr
I lager

Fyra olika byxor från stl 50 till 170

4 olika byxor. 2 av dem har en grenkil för variation. Mönstret består av 4 separata filer på 18 sidor vardera. Midjemudd och den "vanliga" korta mudden är samma på alla byxor. Den långa mudden är tänkt till Falling in love (yogabyxorna). Byxorna har även knickerslängd samt mudd till den längden.

Du får följande mönster:
Break time fun - en byxa med lite smalare ben.
Back to school pants - en byxa med veck framtill.
Don't leaf me joggers - en byxa som ligger mellan den smala och den vida i bredd nertill.
Falling in love - byxor som är lite tightare upptill och vidare nertill (yogabyxor).
Grenkil ingår till Don't leaf me och Break time fun.

 

Hallonsmulamönster är gjorda för tyger som är förtvättade. Om du inte har tvättat tyget innan sömnad måste du lägga till extra krympmån. I mina mönster ska du lägga till sömsmån överallt UTOM där det ska kantas om det inte står något annat.

Sömnadsbeskrivningar finns på https://hallonsmuladesign.wordpress.com/tutorials/
Tanken är att storleken ska vara ungefär lika med längden på barnet, men barn kommer i olika former och därför kan du som syr behöva justera mönstren ibland. Ett enkelt sätt att exempelvis göra mer utrymme för en lite rundare mage i ett mönster med knäppning framtill är att lägga till sömsmån i knäppningen. I ett utan knäppning fram får du lägga till lite i sidorna, men glöm då inte att även göra ärmen bredare, eftersom den annars blir för kort och inte passar till fram- och bakstycket.

I mönstren ingår en licens för försäljning. Det innebär att du som privatperson som hobbysyr eller har ett eget företag har rätt att använda dig av mönstren
för att sy upp kläder och sälja. Licensen gäller enbart dig som köpt mönstren och licensen med dess villkor kan ej överlåtas till annan part. Med överlåtelse
till annan part menas exempelvis att du låter någon annan fysisk eller juridisk person tillverka plagg i stor skala (massproduktion) för din räkning. När du köper ett mönster ingår du ett avtal med Hallonsmula design/Hanna Rönmark om att du accepterar licensen med dess villkor. Brott mot detta avtal kommer att beivras i svensk domstol.

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Andra varor från samma varugrupp

Tröja/Blus
199,00 kr
Art nr. * HALLON-34
Tunika
179,00 kr
Art nr. * HALLON-33
Dreglis
50,00 kr
Art nr. * HALLON-32

Andra varor från samma fabrikat

Tröja/Blus
199,00 kr
Art nr. * HALLON-34
Tunika
179,00 kr
Art nr. * HALLON-33
Dreglis
50,00 kr
Art nr. * HALLON-32