Hem Hem » REA » Hip Hugger stl. 34-56

Hip Hugger stl. 34-56

Blus, Klänning
Hip Hugger stl. 34-56
Artnr * SoSewMe-7
149,00 kr 220,00 kr
REA
I lager

Hip Hugger Blus, Klänning stl. 34-56

Hip Hugger kan man sy som blus eller klänning, med kantbandad halsringning, med polokrage eller med en öppen krage som knäpps lite på sidan. Man kan välja att sy med eller utan oket uppe vid axlarna, och höftbandet kan man använda antingen som en avdelare mellan liv och kjol när man syr klänningen, eller som ett avslut i nederkanten om man vill ha blusen lite längre. Som klänning kan man sy den antingen med midjeband eller som en förlängd modell av blusen med knytband i midjan. Framstycket kan man välja att sy slätt eller med rynk mitt fram för en mer ledig passform. Kjoldelen går även att sy som separat kjol om man använder sig av linningen för denna.

Material: Modellen är tänkt att sys i trikå eller viscosetrikå. Oket gör sig väldigt bra i lite festligare tyger såsom mesh eller spets, det fungerar fint att sy oket även i stumma tunnare tyger. Höftbandet och kragarna sys med fördel i muddväv för lite extra stadga.

Sömnadsbeskrivning medföljer.

Sömsmån tillkommer på alla mönster från So Sew Me om inte annat anges.

So Sew Me sömnadsmönster är Copyright-skyddade men licens ingår för att sy plagg för småskalig försäljning, Ej för tillverkning av tredje part eller i större skala. Genom att genomföra köpet godkänner ni detta.

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Andra varor från samma varugrupp

Kofta, Jacka, Tröja
( 220,00 kr)
149,00 kr
Art nr. * SoSewMe-4